Lilly vaknade halv fem i morse och var väl mer eller mindre vaken tills det att jag orkade masa mig upp ur sängen och ta tag i dagen ordentligt vid kvart i sex. Vi har en korg med leksaker som vi sätter ner hos henne i spjälsängen och det ger lite snooze-tid iallafall.

Så nu sover den unga damen middag sen två timmar tillbaka ungefär, medan Stella och jag underhåller oss så tyst vi kan med lite spel och pussel. Men snart är det dags för lunch och efter det så tänkte vi försöka spendera eftermiddagen utomhus i det fantastiska vårvädret.



Morgonen har också innehållit andra mindre intressanta händelser och reflektioner:

Jag har tagit selfies till detta inlägg, passade på att få med min numera blommande Gardenia som gör att hela lägenheten luktar fantastiskt.

Jag har försökt få bort luggen från ansiktet, numera sitter den lite provisoriskt uppnålad i hopp om att den ska hålla sig borta från ansiktet när jag vistas ute i solen. Det stora minuset med lugg.

Hår-relaterat 2.0, när jag såg selfie-resultatet insåg jag hur fantastiskt mycket jag längtar efter min klipptid på onsdag. Utväxt och matt färg-syndromet, men nu ska vi gå mot ljusare tider igen!

Funderade lite över den sminkångest jag kan besitta emellanåt. Känner mig ganska naken, exposed, utan foundation. Men nu gäller det att gå helt neutral om man ska få sig någon färg i solen och många produkter innehåller solskydd och så kan vi ju inte ha det. Tror att denna panik grundar sig lite i att jag lätt blev generad och knallröd i fejan förr i tiden, men nu orkar jag inte riktigt bry mig om sånt längre. :) Med stigande ålder följer också ett bättre självförtroende och ärligt talat vem bryr sig?