Jag börjar att piggna till en aning nu, kroppen är fortfarande trött och natt efter både en förlossning och en infektion. Sen bjuds det såklart inte på så mycket effektiv sömn den här första tiden, i natt så tyckte minstingen att det var en ytterst god idé att hålla både sig själv och sin mamma vaken i över tre timmar. På den punkten var vi lite oense vågar jag faktiskt påstå. Nu ligger vi båda i sängen och tar igen oss lite, båda har lite förlorad sömn att ta igen och jag känner mig också fantastiskt illamående efter morgonens medicinering.




Igår så orkade jag iallafall följa med på lite äventyr. Cirkus Skott är på besök i stan och vi passade på att ta oss ner till Skälby för att hälsa på djuren. Elefanten är ju lite utav en favorit hos Stella och sjölejonen verkade också gå hem, så pass att den unga damen blev mycket besviken då hennes föräldrar ansåg att det var en mindre bra idé att ta sig ett dopp med dom i stora poolen. Envis som mor sin är hon. ;-)

Nu blir det ett försök att ta sig upp ur sängen och duscha av sig lite, man brukar ju känna sig lite piggare och mer människa efteråt. Sen blir det nog en ytterst lugn dag för mig. Eller lite mys med familjen hela dagen, det lät lite bättre.