Idag är det galet nog bara 18 dagar kvar till BF och i morse så var vi på besök hos vår barnmorska Suzanne. Allt såg så fint ut eller vad man ska säga, men visst är det en livlig liten rackare där inne. Eftersom detta är min andra graviditet så har bebisen mycket mer utrymme att röra sig på och det är precis det som den utnyttjar till max. Under förra besöket så konstaterade hon att bebisen låg åt rätt håll med huvudet nedåt, dock inte fixerat men det tror hon inte att den kommer göra förrän det är dags för förlossning. Men nu när vi skulle mäta magen så dök det upp en misstänkt liten bula precis under mina revben, har den lilla rackaren vänt på sig (?!?!?!?) var vår första tanke då... Men hon kände efter och trodde sig till 99% säkert kunna säga att den fortfarande låg på rätt håll, men gjorde ett snabbt ultraljud bara för att vara på säkra sidan. Trots allt bus i mammas mage så är det en skötsam bebis som ligger rätt och allt såg som sagt fint ut.
 
Så nu kan vi nog säkert konstatera att jag har lyckats knipa över Valborgsmässoafton, nu är det bara 1:a maj och pappans födelsedag som jag ska 'hålla tätt', sen är vår lilla bebis mer än välkommen ;) För nu börjar det minsann bli lite tungt i min 'späda lilla kropp', många sömnlösa nätter med mycket spring på toaletten och lite sammandragningar titt som tätt, men imorgon ska vi storstäda hela lägenheten inför mannens 30-årsdag och sen tänkte jag ge mig på att vårstäda balkongen någon dag framöver, detta kanske skulle kunna hjälpa till lite iallafall att få igång en förlossning. Men det är tydligen inte jag som bestämmer när, var eller hur. :-)
 
Men nu är det minsann läggdags för höggravida kvinnor, man vet ju aldrig hur mycket sömn man får nuförtiden. Men vi hörs snart igen och under morgondagen tänkte vi försöka få tag på en ny kamera som ger grymma bilder (till skillnad från min sju år gamla trotjänare) och det i sin tur betyder fler bilder på bloggen. Wihoooo!
 
Hoppas att ni har haft en underbar Valborg alla fina!